Zuilen

Zeer leuk om een mooie feestelijke sfeer te creëren. Ik plaats de zuilen liefst de dag van de gelegenheid, zo geniet je er optimaal van. De duurzaamheid gaat afhangen van het weer. Felle zon, regen, wind... deze hebben allen invloed op de ballonnetjes.  Indien de zuilen meerdere dagen moet blijven staan, is er de optie om voor een remake te kiezen. Dan vervang ik alle slechte ballonnen door nieuwe, zodat de zuil er terug even tegen kan.  Ik kan geen garantie geven op de duurzaamheid.  Ook helpt het soms om in elk ballonnetje een extra gel of ballon te steken om de duurzaamheid te verlengen, dit is ook in optie.  Er worden steeds wat losse ballonnetjes achter gelaten om zelf al eens een opknapbeurt te doen.  Het helpt ook vaak om ze 's nachts binnen te zetten want indoor kunnen gaan deze veel langer goed blijven.

Verschillende modellen mogelijk.  Deze zijn steeds met een constructie waarvoor ik een waarborg vraag.  Deze zijn enkel met levering inbegrepen omdat ik deze ter plaatse samenstel.  Zo heb je optimaal geniet  van je bestelling.  *Daarom zit er in de prijs de leverkost inbegrepen tem 15 km heen en terug vanaf mijn thuisadres.  Vanaf 15 km heen en terug vanaf mijn thuisadres te Westerlo is de leverkost 0.50€ per km.

Voor de constructie betaal je een waarborg van 20€ die je uiteraard terug krijgt indien je deze constructie in originele staat terug brengt. Voor ophaling/afbraak/opkuis van de constructie is de prijs 10€. Vanaf 15 km heen en terug vanaf mijn thuisadres te Westerlo is de verplaatsing aan 0.50€ per km


1.Standaard zuil met reus

Deze zuil is een 2m hoog.  De grote topballon is een reus die een diameter heeft van een 60 cm.

Prijs: 40€/zuil incl. levering* 

Waarborg: 20€

Personalisatie 1-zijdig: 5€

Gelbehandeling of dubbel stuffing voor standaard zuil met reus : 15€/zuil

Remake: 5€/ zuil excl. levering*

Ophaling + opkuis: 10€*

2.Spiralen bubbelzuil

Deze zuil is een 2 meter hoog.  De topballon is doorschijnende bubbel van een 60 cm diameter met je eigen gekozen tekst of namen.  Kies hier je decobubbel en geef in je bestelformulier door naar welke bubbel uw voorkeur gaat.  Kleuren volledig naar eigen keuze.

Prijs: 40€ incl. levering* 

Waarborg: 20€

Gelbehandeling of dubbel stuffing voor spiralen zuil: 7.50€/zuil

Ophaling + opkuis: 10€*

3.Spiralen zuil standaard

Deze zuil is een 2 meter hoog.  De topballon is ofwel een grote effen latex ballon die je al dan niet kan laten personaliseren, ofwel een voorgedrukte grote latex.  Kleuren en teksten volledig naar eigen keuze.

Prijs: 40€ incl. levering*

Waarborg: 20€

Gelbehandeling of dubbel stuffing voor spiralen zuil: 7.50€/zuil

Ophaling + opkuis: 10€*

4.Spiralen zuil met folietopping

Deze zuil is een 2 meter hoog.  De bovenste ballon is een grote folieballon naar eigen wens.

Prijs: 30€ Incl. levering* 

Waarborg: 20€

Gelbehandeling of dubbel stuffing in voor spiralen zuil met folietop: 5€

Ophaling + opkuis: 10€*

5.Figuren zuil

Een zuil in model van een figuur.  Vele mogelijkheden!

Prijs: 40€ incl. levering*

Waarborg: 20€

Gelbehandeling of dubbel stuffing voor figurenzuil: 15€

Ophaling + opkuis: 10€*

6.Luxe Bubbelzuil

Bij de bubbelzuil is de bovenste ballon een bubbelballon.  Maak je keuze van deze ballon hier.  en geef mij het nummertje door in het bestelformulier.  Bij deze bubbel zit tekst of naam naar keuze inbegrepen.  De bubbel kan opgevuld worden met kleine ballonnetjes of geld. 

Prijs : 50€ incl. levering*

Waarborg: 20€

Ophaling + Opkuis: 10€*