Bubbels en Orbz

!!Helaas zijn er momenteel heel veel leverproblemen naar de groothandel van de bubbel ballonnen.  Voorlopig heb ik geen zicht op wanneer er terug voorraad gaat zijn.  Mijn excuses voor het ongemak!!

De bubbel ballon is een zeer stevige doorschijnende ballon.  Lucht gevuld kan deze weken mooi blijven.   Gevuld met helium is de levensduur beperkter. De ballon krimpt na 2 à 3 dagen en personalisatie gaat dan ook een beetje lossen. 

De deco bubbels zijn uiterst geschikt om te personaliseren. Je eigen tekst, naam of tekening, geen enkel probleem.  Ze kunnen ofwel met kleine of grotere ballonnetjes gevuld worden.  Helium gevuld is het niet mogelijk om er geld in te verwerken, lucht gevuld wel.  Voor een helium gevulde bubbel werk ik met een doorschijnend ballonnetje onderaan de ballonnenvoet om het geld te verwerken.


De Orbz is ook een zeer stevige ballon.  Deze is mooi rond en de afbeelding loopt ook mooi door, dus voor en achterkant zijn verschillend.  Deze zijn steeds met een voorgedrukte afbeelding. 


1. Standaard bubbel: bubbel ballon naar keuze met een simpel gewichtje onderaan.  Prijs is incl. naam/tekst die je zelf kiest.  Kijk onderaan deze pagina voor de verschillende bedrukkingen van de  deco bubbels.

Prijs: 20€ 

2. Afgewerkte bubbel: Deze bubbel is afgewerkt met een mooi ballonnenvoetje, alles aangepast in thema en kleuren naar keuze.  Kan met kleine ballonnetjes/ 1 grote ballon of veren opgevuld worden.  De prijs is incl. de naam/tekst die je zelf kiest.  Kijk onderaan deze pagina voor de verschillende bedrukkingen van de deco bubbels.

Prijs: 25€

3. Luxe bubbel: Dit is de afgewerkte bubbel met een extraatje.  Deze heeft een lichtslinger dat makkelijk aan en uit te zetten is onderaan de ballonnenvoet.  In de prijs zit een kleine mini folie ballon in thema, of 2 onbedrukte latex ballonnen. Batterijen inbegrepen.  Kijk onderaan deze pagina voor de verschillende bedrukkingen van de deco bubbels.

Prijs: 35€

4. Lucht gevulde bubbel:  Dit is een groot tafelmodel.  Enkel de ballonnetjes rondom verwerkt zullen verduren na een tijdje, de bubbel zelf blijft weken mooi.  Kijk onderaan deze pagina voor de verschillende bedrukkingen van de deco bubbels.

Prijs: 30€

5. Voorgedrukte bubbel of orbz: Dit is hetzelfde materiaal als de deco bubbels maar dan met een kleurrijke tekening of tekst op voorgedrukt.   Deze is steeds afgewerkt met een ballonnen voetje.   Onderaan deze pagina kan je al een paar voorgedrukte bubbels bekijken en kiezen.  Toch liever een ander thema od.?  Vraag er naar bij de "andere wensen/vragen".  Zonder eigen tekst!

Prijs: 20€


Mogelijke extra's: 

Deco bubbels voor model 1 tem 4 

Voorgedrukte Bubbels enkel voor model nr.5

Orbz enkel voor model nr.5