Latex zwevertjes

Dit is de naam die ik aan de heliumballonnetje heb gegeven.   Latex ballonnetjes met helium gevuld.  Ze zweven daardoor door de lucht.  Laat ze niet vliegen, denk aan het milieu!

De latexen worden behandeld met een speciale gel, waardoor ze veel langer gaan zweven dan normaal.  Een gemiddelde latex ballon blijft normaal max. 9 uur zweven, met de gel kan dit minstens 20 uur zijn.

Omdat de vinyl voor latex te zwaar is, heb ik niet de mogelijkheid om latex ballonnen te personaliseren.  Uiteraard kan U wel kiezen voor voorgedrukte ballonnen met leeftijden, teksten,  zoals een getal of  "happy birthday", enz...


1. Onbedrukte latex met simpel gewichtje of bangle: 2€/stuk

bangle = soort armband
bangle = soort armband

2. Bedrukte latex met simpel gewichtje of bangle: 2.50€/stuk

bangle = soort armband
bangle = soort armband

3. Up!! trosje: verschillende kleuren van 10 onbedrukte ballonnen aan 1 gewicht.  Deze worden niet in een trosje (uitgemeten) verwerkt, maar gewoon bij elkaar gebonden.  

Prijs: 18€

4. Uitgemeten trosjes:  Zeer leuk om een zaaltje, kerk, enz... te versieren.  Ook mooi om aan een ingang te zetten.  De trosjes worden uitgemeten dat ze mooi trapsgewijs zweven.  Indien u meerdere trosjes besteld worden deze zo gelijkmatig mogelijk uitgemeten om een mooie symmetrie te verkrijgen.  

Prijs per tros onbedrukt met 3 latex ballonnen: 8.50€

Prijs per tros onbedrukt met 5 latex ballonnen: 12.50€

Prijs per tros voorbedrukt met 3 latex ballonnen: 10€

Prijs per tros voorbedrukt met 5 latex ballonnen: 14€

Bestel je latex zwevertje

Wil je liever nog niet meteen bestellen omdat je nog vragen hebt? Vul dat het contactformulier in en ik antwoord zo snel mogelijk.