Gender Reveal

He or She what will baby be??  Er zijn verschillende mogelijkheden met ballonnen om het op een originele manier aan iedereen bekend te maken. 

Je kan het geslacht voor jezelf ook geheim houden.  Je kan met je mailtje van je resultaat tot bij mij komen en dan open ik het bestandje zodat jullie zelf dit niet te zien krijgen.

Nog een ander idee dan hier op deze rubriek?  Neem gerust contact op met me en dan werken we samen iets leuk uit.  Kijk ook eens bij de Inside poppers.


1.Reveal doos: Een doos gevuld met 15 kleine ballonnetjes en 5 kleine hartjes ballonnetjes.  Ook zit er een tros onbedrukte ballonnen in met een simpel gewichtje.  Op de afbeelding staat een tros met 5 grote heliumballonnen, maar deze is beter met 4 zodat ze beter zelf uit de doos komen.  Tekst kan je zelf kiezen.  Bovenop de doos staat nog een grote latex ballon.  De doos zelf is 50x50x50 cm groot.

Prijs: 30€

2. Grote prikballon op staander of helium gevuld.  Dit conceptje kan op 2 manieren.  Ofwel helium gevuld, ofwel op staander.  Indien je kiest voor een staander, ga je deze wel moeten terug brengen binnen de 14 dagen.  Dit gaat op de rekening vermeld staan.  Bij beschadiging/diefstal of laattijdig terugbrengen van de constructie(staander) zal er 20€ worden aangerekend.  De ballon kan gevuld worden met confetti en ballonnetjes.  Er is ook een prikker bij om de verrassing te onthullen.  Je kan ook kiezen voor een ballon zonder voorgedrukte tekst.  Wil je hier je eigen tekst op, dat kan voor een meerprijs van 5€.  ( tot 3 regels)  Meer dan 3 regels kan ook  voor 10€.

Prijs helium gevuld: 35€

Prijs op staander ( lucht gevuld): 30€

Personalisatie ≤ 3 regels: 5€

Personalisatie > 3 regels: 10€


Mogelijke ballonnen voor prikballon