Lucht gevulde deco's

Scroll helemaal naar onder om te bestellen of voor info!


Folieballonnen blijven weken mooi als ze gevuld worden met lucht.  

1. Big Belly:  Deze zijn een combi van een grote latex ballon en een folie hoofd of top.  De prjis is zonder de extra helium ballon of deco's die mee afgebeeld staan op foto's.  Dit zijn extra's die erbij kunnen.  Grote is ongeveer 165cm.

Prijs voor enkel de big belly: 30€

2. Minnie belly: kleine lucht gevulde deco volledig uit latex.

Prijs: 15€

3. Lucht gevulde superfolie: Dit is een grote folie ballon ( 80-95 cm)  waar ik een mooie luxe ballonnen deco rond verwerk.  Deze kan met een extra bubbel of heliumballon afgewerkt worden, deze zit niet bij in de prijs, maar staat wel vaak bij op de foto's.

Prijs excl. helium gevulde ballon die eventueel mee afgebeeld is : 35€

4. Grote lucht gevulde voorgedrukte folie: Een grote > 45 cm lucht gevulde folie ballon met simpele ballonnenvoet.  Mooi om de tafel/kast of buffet te versieren.

Prijs: 15€

5. Lucht gevulde gepersonaliseerde folie:  je zelf gekozen naam/tekst op een deco ballon met ballonnen voet afgewerkt.

Prijs: 12.50€

6. Latex tafelmodel: latex ballon met ballonnen voet afgewerkt.  Mooi om als centerpiece te gebruiken.

Prijs: 4.50€ 

7.Een kleine lucht gevulde voorgedrukte folieballon <45cm:  Mooi om de tafel te versieren met een in thema voorgedrukte folieballon, afwerking met een simpele ballonnenvoet.

Prijs: 7.50€

8.Adipro:  Een creatie die ik op staaldraden opbouw.  De orbz ( voetbal rechts) en de grote voorgedrukte latex ballon ( 60 cm diameter) kunnen volledig naar eigen thema en kleur.  De afwerking met de kleine ballonnen is dan ook volledig in het gekozen thema.  Voor de staaldraden op staander vraag ik een waarborg, die je uiteraard terug krijgt als u de staander in originele staat terug brengt.

Prijs: 45€

Waarborg adipro: 25€

9.Balloon hug: De bubbel is een stevige heldere doorschijnende ballon die weken goed blijft.  Ik kan hem vullen met kleine ballonnetjes.  Deze bubbel is afgewerkt met kleine ballonnetjes rondom en mini folie ballonnetjes ( sterretjes)

Prijs: 45€


Extra's:  deze extra's kunnen met de lucht gevulde deco gecombineerd worden.