Feest

Scroll helemaal naar onder om te bestellen of voor info!

Communie, Vormsel, Jubileum, Trouw, Doopsel, ...

Wat een speciale dag!  Ballonnetjes gaat jullie feestje helemaal af maken!  Voor deze speciale dag heb ik voor jullie een standaard pakket aan te bieden.  Uiteraard kan je volledig zelf de kleuren en teksten kiezen.  De levering komt op 0.50€ per km heen en terug.   Voor pakketten met een staander zal er gevraagd worden om een document te ondertekenen voor deze staander in originele staat terug te bezorgen.


1.Latex pakket:  Dit pakket bestaat uit 2 trosjes van 3 heliumballonnetjes ( 1 met voorgedrukte tekst en 2 effen ballonnetjes) , 1 lucht gevulde gepersonaliseerde zuil op staander en 2 Slingers van 2,50m lang.

Pakket prijs excl. levering: 85€ 

2.Bubbel Pakket: Dit pakket bestaat uit 2 simpele slingers van 2,50m lang elk, 2 clusterslingers ( is met de kleine ballonnetjes tussen) van 2,50m lang elk, 2 lucht gevulde bubbelzuilen met eigen tekst, 3 trosjes van 3 onbedrukte latex ballonnetjes en  trosje van 5 onbedrukte latexballonnetjes.

Pakket Prijs excl. levering: 155€ 

3.Superluxe pakket: Deze bestaat uit 1 standaardzuil met latex top,  guirlande van 2.50 m op tafelklem, 5 trosjes van 3 onbedrukte latex, 5 gepersonaliseerde tafelstukjes met lichtjes.

Je kan hier kiezen om de lichtjes te houden, maar als je ze terug binnen brengt samen met de staanders, kan je ook kiezen om hiervoor een waarborg te geven die je bij inlevering in originele staat terug krijgt.

A. Pakket Prijs excl. plaatsing, incl. lichtjes + batterijen, excl. leverkost: 250€ 

B. Pakket Prijs excl. plaatsing, excl. leverkost : 215€ +  35 € waarborg lichtjes

Info of bestellen

Omschrijf zo goed mogelijk je vraag of je bestelling aub.