Feest

Scroll helemaal naar onder om te bestellen of voor info!

Communie, Vormsel, Jubileum, Trouw, Doopsel, ...

Wat een speciale dag!  Ballonnetjes gaat jullie feestje helemaal af maken!  Voor deze speciale dag heb ik voor jullie een standaard pakket aan te bieden.  Uiteraard kan je volledig zelf de kleuren en teksten kiezen.  De levering komt op 0.50€ per km heen en terug.  Voor de constructies betaal je een waarborg.


1.Latex pakket:  Dit pakket bestaat uit 2 trosjes van 3 heliumballonnetjes ( 1 met voorgedrukte tekst en 2 effen ballonnetjes) , 1 lucht gevulde gepersonaliseerde zuil op staander  en 2 Slingers van 2,50m lang.


Pakket prijs excl. levering en waarborg: 95€ 

Waarborg staander: 25€

2.Bubbel Pakket: Dit pakket bestaat uit 2 simpele slingers van 2,50m lang elk, 2 clusterslingers ( is met de kleine ballonnetjes tussen) van 2,50m lang elk, 2 lucht gevulde bubbelzuilen  met eigen tekst, 3 trosjes van 3 onbedrukte latex ballonnetjes en  trosje van 5 onbedrukte latexballonnetjes.

Pakket Prijs excl. levering en waarborg: 165€ 

Waarborg staanders: 50€

3.Superluxe pakket: Deze bestaat uit 1 standaardzuil* met latex top,  guirlande van 2.50 m op tafelklem*, 5 trosjes van 3 onbedrukte latex, 5 gepersonaliseerde tafelstukjes met lichtjes.

Je kan hier kiezen om de lichtjes te houden, maar als je ze terug binnen brengt samen met de staanders, kan je ook kiezen om hiervoor een waarborg te geven die je bij inlevering in originele staat terug krijgt.

A. Pakket Prijs excl. plaatsing en waarborg, incl. lichtjes + batterijen, excl. leverkost: 250€ 

B. Pakket Prijs excl. plaatsing en waarborg, excl. leverkost : 215€ +  35 € waarborg lichtjes

Waarborg staander: 25€

Waarborg tafelklem: 25€