Communie/Vormsel/Lentefeest

Inspiratie voorbeelden om cadeau te geven kan je helemaal onderaan de pagina terug vinden!

Wat een speciale dag!  Ballonnetjes gaat jullie feestje helemaal af maken!  Voor deze speciale dag heb ik voor jullie een standaard pakket aan te bieden.  Uiteraard kan je volledig zelf de kleuren en teksten kiezen.  *De levering zit in de prijs inbegrepen tem 15 km heen en terug vanaf mijn thuisadres,  >15 km is een meerkost van 0.50€ per km heen en terug.  Voor pakketten met een staander zal er 20€ extra aangerekend worden als waarborg.  Bij het terug brengen van de staander ( uiteraard in goede conditie) zal je de 20€ terug krijgen.


1.Latex pakket:  Dit pakket bestaat uit 2 trosjes van 3 heliumballonnetjes ( 1 met voorgedrukte tekst en 2 effen ballonnetjes) , 1 lucht gevulde gepersonaliseerde zuil op staander en 2 Slingers van 2,50m lang.

Pakket prijs excl. levering*: 80€ + waarborg staander: 20€

2.Bubbel Pakket: Dit pakket bestaat uit 2 simpele slingers van 2,50m lang elk, 2 clusterslingers ( is met de kleine ballonnetjes tussen) van 2,50m lang elk, 2 lucht gevulde bubbelzuilen met eigen tekst, 3 trosjes van 3 onbedrukte latex ballonnetjes en  trosje van 5 onbedrukte latexballonnetjes.

Pakket Prijs excl. levering*: 150€ + 40€ waarborg

3.Superluxe pakket: Deze bestaat uit 1 standaardzuil met latex top,  guirlande van 2.50 m op tafelklem, 5 trosjes van 3 onbedrukte latex, 5 gepersonaliseerde tafelstukjes met lichtjes.

Je kan hier kiezen om de lichtjes te houden, maar als je ze terug binnen brengt samen met de staanders, kan je ook kiezen om hiervoor een waarborg te geven die je bij inlevering in originele staat terug krijgt.

A. Pakket Prijs incl. plaatsing, incl. lichtjes + batterijen, excl. leverkost*: 250€ + 40€ waarborg staanders

B. Pakket Prijs incl. plaatsing, excl. leverkost* : 215€ + 40€ waarborg staanders + 35 € waarborg lichtjes

Inspiratie

Hier kan je foto's bekijken van mijn creaties in thema van Communie/Vormsel/Lentefeest.  Klik op de foto om meteen op de juiste rubriek terecht te komen en het bijgevoegde bestelformulier in te vullen.  Allemaal te ingewikkeld?  Klik dan hier om via mail contact met me op te nemen en ik help je met heel veel plezier verder.