Cijfers en letters

Altijd leuk om het jaartal van de gelukkige in ballonnen cadeau te geven of om het feestje te versieren.  Lucht gevuld gaan deze maanden mee.  Helium gevuld krimpen deze stilletjes aan, maar kan je ze zelf terug wat bij blazen met een rietje.  Uiteraard gaan ze dan wel niet meer zweven.  Zo kan je nog veel langer genieten van je ballonnen.

Deze rubriek is nog niet volledig.  Iets specifiek in gedachten?  Neem gerust contact op!


1. Mini cijfer trosje:  Tafelmodelletje met 1 cijfer van 35cm.  1 minifolie naar keuze en klein confettiballonnetje.  De minifolie ( in dit geval het tijgertje) staat op een stokje en kan er makkelijk uitgenomen worden.  Zo kan het kindje ermee rondlopen en er nog meer plezier aan beleven. 

Prijs: 11.50€

Optie naam<5cm: +1€

2a. Mini trosje met 2 cijfers van 35cm  en heliumballonnetje:  tafelmodel met 2 cijfers , 1 bijpassende latex helium ballon. 

2b. Mini trosje met 1 cijfer van 35 cm en heliumballonnetje: Tafelmodel met 1 cijfer, 1 bijpassende latex helium ballon. 

Prijs 2a: 14€
Prijs 2b: 11.50€

Optie naam <5cm: +1€

3.Groot cijfer met simpele ballonnenvoet: Een cijfer van ongeveer 80cm met een simpele ballonnen voet.

Prijs: 15€

4.Dubbel cijfer boeket op 1 voet: Voor een leeftijd met 2 cijfers.  

Prijs: 30€

Optie naam <5cm: +1€

Optie trosje 3 onbedrukte latex helium gevuld: +5€

5.Dubbel cijferboeket met aparte voet: Kan zowel voor 2 cijfers als voor 1.  Het boeket wil zeggen dat er wat meer afwerking is dan bij nr.3 ( met simpele ballonnen voet).  Er worden bloemetjes of extra ballonnetjes in verwerkt.  De heliumballonnetjes die eventueel mee afgebeeld staan, zijn in optie!

Prijs per enkel cijfer: 15€

Optie naam <5cm: +1€

Optie naam >5cm: +2.50€

6. Helium gevuld foliecijfer of letter:  Om te kunnen zweven heb je een groot volume nodig, daarom kunnen enkel foliecijfers en letters vanaf 60 cm gevuld worden met helium.  De prijs is met een simpel gewichtje onderaan.

Prijs per cijfer of letter: 10€

Bestel je cijfer/letter creatie


Wil je liever nog niet meteen bestellen omdat je nog vragen hebt? Vul dat het contactformulier in en ik antwoord zo snel mogelijk.