Geldballon/Cadeau ballonnen

Scroll helemaal naar onder om te bestellen of voor info!

De cadeau ballon of ook wel stuffer genoemd is steeds leuk om cadeau te geven. Je kan hem laten vullen met cadeautjes die je zelf op voorhand naar mij brengt, zoals snoep, knuffel, kraslootjes, enz... Indien je geld in de ballon wil laten steken kan dit uiteraard ook. Tot en met 250€ zit de verwerking in de prijs inbegrepen. Voor de bedragen vanaf 250€ zal er een extra verwerkingskost aangerekend worden van 2.50€ per 250€ extra. Vanaf het bedrag van 150€ vraag ik om het op voorhand over te schrijven of het binnen te brengen. Flessen ( bv.wijn) stop ik niet in ballonnen omdat deze te zwaar zijn en de ballon beschadigen.

Een deel van de verschillende teksten voor de ballonnen en de thema's die ik op voorraad heb kan je terug vinden op deze link🎈

De verschillende kleurtjes van ballonnen kan je op de volgende link🎈 vinden.

Toch iets anders in gedachten?  Aarzel zeker niet om contact met me op te nemen via het formuliertje🎈

1. Standaard Cadeau ballon: de top van deze ballon is met een effen of een voorgedrukte latex ballon. De grote ballon onderaan waar de kleine ballonnetjes inzitten, kan met verschillende voorgedrukte teksten. 

Prijs: 20€

2. Cadeau ballon met folie topping: de top van deze ballon is een voorgedrukte folie van max. 40cm diameter.

Prijs: 25€

3. Cadeau ballon met gepersonaliseerde deco folie: De top ballon is een deco folie ( vorm van ster, hart of ronde) die ik personaliseer voor u. 

Prijs: 28€

4. Cadeau ballon met een simpele latex bovenop, de onderste grote ballon is een blanco waar je zelf je tekst of naam mag voor bepalen. 

Prijs: 28€

5. Cadeau ballon met folie cijfer of folie figuren bovenop.  De onderste grote ballon kan met de voorgedrukte ballonnen.

Prijs: 30€

6. Cadeau ballon met gepersonaliseerde deco folie of voorgedrukte folie ( max. 40cm dia.) op de top en de grote onderste ballon is een blanco waar je eigen naam of tekst op kan. Kies hier je deco folie of je voorgedrukte folieballon.

Prijs: 35€

7. De Tut: dit is een simpele cadeau ballon in de vorm van een fopspeen.  De ballon krijgt een los ballonnen voetje mee om op te rusten.

Prijs: 15€

Info of bestellen

Omschrijf zo goed mogelijk je vraag of je bestelling aub.