Geldballon/Cadeau ballonnen/ kleine doorzichtige ballonnen

Scroll helemaal naar onder om te bestellen of voor info!

De cadeau ballon of ook wel stuffer genoemd is steeds leuk om cadeau te geven. Je kan hem laten vullen met cadeautjes die je zelf op voorhand naar mij brengt, zoals snoep, knuffel, kraslootjes, enz... Indien je geld in de ballon wil laten steken kan dit uiteraard ook. Tot en met 250€ zit de verwerking in de prijs inbegrepen. Voor de bedragen vanaf 250€ zal er een extra verwerkingskost aangerekend worden van 2.50€ per 250€ extra. Vanaf het bedrag van 150€ vraag ik om het op voorhand over te schrijven of het binnen te brengen. Flessen ( bv.wijn) stop ik niet in ballonnen omdat deze te zwaar zijn en de ballon beschadigen.

In de midi aqua kan ook geld gestoken worden.  Deze zijn mooie heldere en stevige ballonnetjes die weken mooi blijven en waar men zeer lang geniet van kan hebben.

Ook een leuk idee voor geld te geven is de geldslinger, klik hier om naar een voorbeeld te gaan.

Een deel van de verschillende teksten voor de ballonnen en de thema's die ik op voorraad heb kan je terug vinden op deze link🎈

De verschillende kleurtjes van ballonnen kan je op de volgende link🎈 vinden.

Toch iets anders in gedachten?  Aarzel zeker niet om contact met me op te nemen via het formuliertje🎈

1. Standaard Cadeau ballon: de top van deze ballon is met een effen of een voorgedrukte latex ballon. De grote ballon onderaan waar de kleine ballonnetjes inzitten, kan met verschillende voorgedrukte teksten. 

Prijs: 22€

2. Cadeau ballon met folie topping: de top van deze ballon is een voorgedrukte folie van max. 40cm diameter.

Prijs: 25€

3. Cadeau ballon met gepersonaliseerde deco folie: De top ballon is een deco folie ( vorm van ster, hart of ronde) die ik personaliseer voor u. 

Prijs: 28€

4. Cadeau ballon met een simpele latex bovenop, de onderste grote ballon is een blanco waar je zelf je tekst of naam mag voor bepalen. 

Prijs: 28€

5. Cadeau ballon met folie cijfer of folie figuren bovenop.  De onderste grote ballon kan met de voorgedrukte ballonnen.

Prijs: 30€

6. Cadeau ballon met gepersonaliseerde deco folie, voorgedrukte folie ( max. 40cm dia.) of geplooide latex figuren bovenop.  De grote onderste ballon is een blanco waar je eigen naam of tekst op kan. Kies hier je deco folie of je voorgedrukte folieballon.

Prijs: 30€

7. De Tut: dit is een simpele cadeau ballon in de vorm van een fopspeen.  De ballon krijgt een los ballonnen voetje mee om op te rusten.

Prijs: 17.50€

8. Midi Aqua:  De aqua is een mooi heldere doorschijnende stevige ballon die niet vlug dof zal worden en lang mooi blijft.  Hij is niet zo heel groot ( 20 cm diameter) , maar wel heel knap.  Deze kan met geld gevuld worden.  Ze kunnen op verschillende manieren verwerkt worden.  Ofwel op een ballonnenvoetje met foliecijfertje er bovenop, met een spiegeltje of op een mini bloempotje.  Kleuren en thema's volledig naar keuze. Incl. tekst naar keuze.

Prijs: 25€

9.Midi aqua op ballonnen voetje:  De aqua is een mooi heldere doorschijnende stevige ballon die niet vlug dof zal worden en lang mooi blijft. Hij is niet zo heel groot ( 20 cm diameter) , maar wel heel knap. Deze kan met geld gevuld worden.  Dit is de simpele versie, waar ik geld voor je kan in verwerken.  Incl. tekst naar keuze.

Prijs: 12.50€

10.Inside poppers:  Een prikballon waar niet alles mee in het rond vliegt want deze creatie bestaat uit 2 ballonnen.  De binnenste is donker en prik je stuk waardoor de inhoud te voorschijn komt.  De buitenste ballon is een veel stevigere ballon en blijft heel, als je prikt waar het is aangegeven.  Je krijgt van mij een extra plakkertje mee zodat je hem nog lang kan laten staan en waardoor hij niet stilletjes gaat afgaan.

Prijs zonder tekst: 22.50€

Prijs met tekst: 25€

Prijs extra geplooid figuurtje: 5€