Aqua ballonnen

Scroll helemaal naar onder om te bestellen of voor info!

Aqua ballonnen zijn heel kristalheldere ballonnen die zelfs een beetje op glas lijken.  Ik maakt deze vaak met echte bloemen, maar ga hier wat van afstappen omdat de ballon veel langer mooi blijft dan het bloemetjes.  De mensen vinden het dan zonde om de ballon weg te doen.  Daarom ga je nog veel foto's tegen komen met echte bloemen, maar dit zal ik niet aanraden om te nemen.  Op dit tabje kan je de verschillende mogelijkheden met de aqua's bekijken en bestellen.  


1a. Aqua met nepbloem(en): aqua ballon van ongeveer 20 cm diameter met nepbloemen en veren.  Standaard model is met een spiegeltje als bodem, hierop een ring waar de ballon op rust.  Bovenop de ballon verwerk ik een ballonnen bloem.  Kleuren zelf te kiezen.  Tekst zit ook in de prijs inbegrepen. 

1b. Aqua met nepbloem(en):aqua ballon van ongeveer 20 cm diameter met nepbloemen en veren.  Standaard model is met een spiegeltje als bodem, hierop een ring waar de ballon op rust. Bovenop de ballon verwerk ik een ballonnen bloem. Kleuren zelf te kiezen. 

Prijs met tekst: 25€
Prijs zonder tekst: 20€

2a. Mini aqua met tekst: mooie vervanger voor een kaartje is dit kleine aqua ballonnetje ( ongeveer diameter van 12 cm) met tekst en mini spiegeltje.  

2b. Mini aqua zonder tekst: mooie vervanger voor een kaartje is dit kleine aqua ballonnetje ( ongeveer diameter van 12 cm) op een spiegeltje.

Prijs met tekst: 12.50€

Prijs zonder tekst: 10€

3. Aqua luchtballon met ballonnen: Luchtballon model met tekst, gevuld met veren, het mandje is gevuld met ballonnetjes.  Indien je zelf iets hebt voor in het mandje, kan dit ook verwerkt worden.

Prijs: 25€

4. Aqua tafelmodel:  Deze zijn kleine gepersonaliseerde tafelmodelletjes.  Heel leuk om de tafel te versieren en een persoonlijke touch te geven.  Deze kunnen ook met geld gevuld worden om dan als cadeau af te geven.   

Prijs zonder confetti of veren excl. lichtjes: 12.50€ 

5.Aqua met foto:  Heb je een mooie duidelijke foto voor mij van je dierbare....  Ik maak er een mooie ballon mee die een hele tijd goed blijft.  De helium ballonnetjes gaan wel vlug zakken.  De aqua zelf blijft weken mooi.

Prijs: 45€

Mogelijke Extra's: