Aqua ballonnen

Aqua ballonnen zijn heel kristalheldere ballonnen die zelfs een beetje op glas lijken.  Het is zeer verrassend hoelang een echte bloem met water hier mooi in blijft.  Op dit tabje kan je de verschillende mogelijkheden met de aqua's bekijken en bestellen.  


1a. Aqua met echte bloem(en): aqua ballon van ongeveer 20 cm diameter met een echte bloem in verwerkt.  Gevuld met water.  Standaard model is met een spiegeltje als bodem, hierop een ring waar de ballon op rust.  Bovenop de ballon verwerk ik een ballonnen bloem.  Kleuren zelf te kiezen.  Tekst zit ook in de prijs inbegrepen.  Bloem(en) zijn afhankelijk van het marktaanbod op het moment van je gelegenheid.

1b. Aqua met echte bloem(en):aqua ballon van ongeveer 20 cm diameter met een echte bloem in verwerkt. Gevuld met water. Standaard model is met een spiegeltje als bodem, hierop een ring waar de ballon op rust. Bovenop de ballon verwerk ik een ballonnen bloem. Kleuren zelf te kiezen.  Bloem(en) zijn afhankelijk van het marktaanbod op het moment van je gelegenheid.

Prijs met tekst: 25€
Prijs zonder tekst: 20€

2a. Mini aqua met tekst: mooie vervanger voor een kaartje is dit kleine aqua ballonnetje ( ongeveer diameter van 12 cm) met tekst en mini spiegeltje.  

2b. Mini aqua zonder tekst: mooie vervanger voor een kaartje is dit kleine aqua ballonnetje ( ongeveer diameter van 12 cm) op een spiegeltje.

Prijs met tekst: 12.50€

Prijs zonder tekst: 10€

3. Aqua luchtballon met ballonnen: Luchtballon model met tekst, gevuld met veren, het mandje is gevuld met ballonnetjes.  Indien je zelf iets hebt voor in het mandje, kan dit ook verwerkt worden.

Prijs: 25€

4. Aqua luchtballon met echte bloemen: Luchtballon model met tekst, in het mandje zit een potje met echte bloemen.  (marktaanbod)

Prijs: 35€

5. Aqua tafelmodel:  Deze zijn kleine gepersonaliseerde tafelmodelletjes.  Heel leuk om de tafel te versieren en een persoonlijke touch te geven.  Deze kunnen ook met geld gevuld worden om dan als cadeau af te geven.   

Prijs: 10€

6.  Aqua bloempotje: gepersonaliseerde aquaballon op een stokje dat in een bloempotje staat met echte bloemen.

Prijs: 30€

7. Aquabubbel: een bubbel ballon gecombineerd met een aquaballon.  In de aquaballon onderaan zitten echte bloemen ( marktaanbod) in water.  De bovenste ballon is gevuld met helium en bewerkt met je eigen naam/tekst.

Prijs: 45€

8.Aqua met foto:  Heb je een mooie duidelijke foto voor mij van je dierbare....  Ik maak er een mooie ballon mee die een hele tijd goed blijft.  De helium ballonnetjes gaan wel vlug zakken.  De aqua zelf blijft weken mooi.

Prijs: 40€

Mogelijke Extra's:

Bestel je aqua

Wil je liever nog niet meteen bestellen omdat je nog vragen hebt? Vul dat het contactformulier in en ik antwoord zo snel mogelijk.