Geldballon/Cadeau ballonnen

Je aangekocht geschenkje ( niet groter dan 10cm) kan ik in een ballon steken.  Zoals bijvoorbeeld: knuffels, kraslotjes van de loterij, babykleding, cadeaubon van winkel...  Ook geld kan ik erin verwerken.  Origineel om er een plofballon van te maken waar verschillende kleine cadeautjes in steken.  Deze kan de gelukkige kapot prikken en zijn/haar cadeautjes gaan zoeken. Opgelet, dit is een tafelmodel, dus niet gevuld met helium!

Geld verwerken zit bij in de prijs tem 250€.  Daarboven ben ik genoodzaakt om 2.50€ extra te vragen voor het verwerken van het geld.  Bedragen boven de 250€ moeten op voorhand overgeschreven worden.


1. Cadeau ballon met ballonnen voet:  grote voorgedrukte ballon op een ballonnen voetje met een latextopping.  Gevuld met kleine ballonnetjes.

Prijs: 18.50€

2. Cadeau ballon vaste voet: grote voorgedrukte ballon gevuld met ballonnetjes,  vast gemaakt  aan een beklede ring en mooi afgewerkt met lintjes.

Prijs: 18.50€

3. Cadeau ballon met folietopping: grote voorgedrukte ballon gevuld met kleine ballonnetjes, vastgemaakt aan een beklede ring, mooi afgewerkt met lintjes en een voorgedrukte folieballon met een diameter van ongeveer 35 cm.

Prijs: 22.50€

4a. Cadeauballon met deco topping: grote voorgedrukte ballon gevuld met kleine ballonnetjes, vastgemaakt aan een beklede ring, mooi afgewerkt met lintjes.  Een deco ballon ( = hartje, ster, ronde,...)  met je eigen tekst/naam.  

Prijs: 25€

4b. Cadeauballon met deco topping en ballonnenvoet:  Grote voorgedrukte ballon gevuld met kleine ballonnetjes, vastgemaakt aan een ballonnenvoet bestaande uit 7 inch ballonnen.  Mooi afgewerkt met lintjes.  Een deco ballon met je eigen tekst/naam.

Prijs: 25€


5. Cadeau ballon met personalisatie en latex top: Grote onbedrukte ballon gevuld met kleine ballonnetjes, vastgemaakt aan een beklede ring, mooi afgewerkt met lintjes.  Bovenop een simpele latex ballon.  Met eigen tekst of naam op de grote onbedrukte ballon.

Prijs: 25€

6. Cadeau ballon met personalisatie en deco top of voorgedrukte folietop: Grote onbedrukte ballon gevuld met kleine ballonnetjes, vastgemaakt aan een beklede ring, mooi afgewerkt met lintjes.   Bovenop een deco ballon ( ster, hartje, ronde....) met je eigen naam/tekst.  Ook de grote onbedrukt ballon kan je zelf je naam/tekst kiezen.

Prijs: 30€

7. Tut:  Tutje jongen of meisje, kan gevuld worden met je eigen aangebrachte artikelen, of gewoon met kleine ballonnetjes.

Prijs 7a meisje: 15€

 Prijs 7b jongen: 15€

Zelf gemaakt kaartje in je thema:  Ik print voor u zelf een kaartje dat geschikt is voor de gelegenheid.  Geef de namen/tekst maar door en ik hang het aan de ballon.

Prijs: 1€

Mogelijke stuffers = onderste grote ballon.  Zonder gekleurd papier en strik!